Ändra värde för upload_max_filesize

Varning! Uppdateringen sker direkt och påverkar alla hemsidor inlagda på samma webbhotell, men är individuellt inställt för respektive användare för Återförsäljare.

Logga in i Directadmin. Är du osäker på hur du kommer hit kan du kika i denna guide.

Navigera sedan till Extra Features -> Select PHP-Version

uppload-navigation

Klicka sedan på Options

upload-options

Scrolla sedan längst ner tills du ser upload_max_filesize till vänster. Här får du nu sätta ett nytt värde för hur stora filer du kan ladda upp på hemsidan. Detta är gränsen för en ENKEL fil

upload-storlek