Hur du förnyar dina tjänster

Börja med att logga in på Kundzonen via https://login.inleed.net

Kundzon

1. Klicka på tjänster
  2. Markera de tjänster du vill förnya
  3. klicka sedan på Förnya valda tjänster som ligger längst ner på sidan.

Kundzon

I nästa vy ser du dina kunduppgifter. Kontrollera dessa och tryck sedan på betala.

Kundzon

Här kommer ni vidare till vår betaltjänst Payson. Dubbelkolla så att uppgifterna stämmer och klicka på Gå vidare.

Kundzon

I nästa steg väljer du hur du vill betala. Antingen via kort eller via internetbank. När du valt betalningsmetod och fyllt i de uppgifter som efterfrågas klickar du på Slutför Köpet

Kundzon