Ta bort din Wordpress genom Installatron

Börja med att logga in på Direct Admin. Här är en guide på hur du loggar in: https://help.inleed.se/directadmin/logga-in-pa-directadmin

Klicka dig sedan in på: +Extra Features > Installatron Applications Installer Välj My Applications

Markera vilken wordpress sida du vill ta bort genom att kryssa i rutan bredvid. Välj sedan Uninstall.

installatron

I nästa vy får du se en sammanställning på den installation av wordpress som du har valt att ta bort. OBS! När du trycker på uninstall i det här skedet kommer allt innehåll att raderas för den aktuella wordpress sidan

installatron

Det kan ta en stund innan det har laddat klart. Det beror på hur stor sida du har och hur många filer som måste tas bort. När den är klar är din sida raderad.