Hur du gör en backup i Installatron

Börja med att logga in på Direct Admin. Här är en guide på hur du loggar in: https://help.inleed.se/directadmin/logga-in-pa-directadmin

Klicka sedan på +Extra Features -> Installatron Applications Installer Sedan trycker du på My Applications -> Backup

Backup

I nästa vy väljer du var på servern din backup ska hamna. I fältet nedanför skriver du vad du vill döpa din Backup till, du kan även välja att låta systemet skapa ett namn genom att lämna fältet tomt. Tryck sedan på Backup

Backup

Det kan ta en liten stund, beroende på hur stora filer som ska hanteras. När den har laddat klart, ligger din backup på servern.