Ta bort en e-postadress

För att ta bort en e-postadress och konto behöver du logga in på Direct Admin där du administrerar hela ditt konto och alla dina domäner.

Här är en guide på hur du loggar in: https://help.inleed.se/directadmin/logga-in-pa-directadmin

När du är inne i Direct Admin navigerar du dig till E-mail Manager -> E-mail Accounts

email

Där ser du alla e-postadresser du administrerar. Du väljer den e-postadress du vill ta bort och trycker på Delete.

Obs! Tänk på att all information försvinner på det kontot ni att ta bort. Alla mail, både skickade och mottagna försvinner också.

email

Se till att Clean Forwarders är ikryssat och välj sedan DELETE

email