Lägga till autoresponder på din mail

Logga in i Directadmin. Är du osäker på hur du kommer hit kan du kika i denna guide.

Navigera sedan till E-mail Manager -> Autoresponders autoresponder

Därefter trycker du på Create Autoresponders

autoresponder

• Responder address: Det är vilken mail du vill ställa in
  • Subject Prefix: Det är ämnet i ditt meddelande
  • Content Type: Här väljer du om du vill ha vanlig text eller om du vill implementera HTML i ditt meddelande
  • Reply Frequency: Här ställer du in tiden på hur länge det ska gå innan meddelandet skickas iväg. Vill du att meddelandet ska svaras på en gång sätter du 1 minute eller om du vill vänta så väljer du ett av de andra alternativen.
  • Responder Message: Här skriver du själva meddelandet som ska skickas.
  • Send a CC to: Om du vill lägga till en CC kryssar du i rutan och fyller i adressen som ska få en kopia av inkomna mail.

Tryck på Save för att spara dina ändringar.

För att ta bort ditt autosvar gör du så här: Logga in på Direct Admin -> E-mail Manager -> Autoresponders Kryssa i det autosvar du vill ta bort och trycker på delete

autoresponder