Flytta domän till Inleed

Om du har en domän hos någon annan och vill flytta över den till oss kan du enkelt göra det via Kundzonen. Det är viktigt att du är förberedd med uppgifter för din domän som ska flyttas in. För att flytta domänen behöver du ange EPP-kod/auth-ID som du får av din nuvarande leverantör.

OBS

Många internationella domäner kostar att flytta eftersom dessa automatiskt förnyas i ytterligare ett år vid en flytt. Du kan se priser för flytt här: domänpriser

Börja med att logga in på Kundzonen: Kundzonen

Klicka sedan på Flytta domän till Inleed.

Kundzon

Här fyller du i dina uppgifter.

• Domännamn - Här fyller du i vilken domän du ska flytta över. Tänk på att ange domänen utan www, http:// eller https://
  • Transfer kod - Här fyller du i EPP-koden/auth-ID:t som du fått från din nuvarande leverantör
  • Kundprofil - Här väljer du vilken kundprofil du vill att domänen flyttas till

När du har fyllt i all information klickar du på Flytta.

Kundzon

Om din domän är en .se-domän eller .nu-domän ska flytten bli klar på direkten. Det är vanligt att många av de internationella toppdomänerna tar ca fem dagar innan flytten blir klar.

OBS Tänk på att ingenting vad gäller domänens namnservrar eller hur den pekas förändras vid en flytt. Om du även vill att den ska pekas om är det alltså ytterligare en åtgärd du behöver göra. Här kan du se hur man ändrar namnservrar för en domän: Byta namnservrar