Skapa Backup i Direct Admin

För att kunna ta en egen backup behöver du loggar in i Direct Admin. Här är en guide på hur du loggar in: https://help.inleed.se/directadmin/logga-in-pa-directadmin

Obs! Tänk på att backupen läggs på din server och tar upp plats. Se till att du har tillräckligt med utrymme innan du skapar en backup

Klicka in dig på Advanced Features -> Create/Restore Backups

Backup

Här väljer du vad du vill ta en backup på. Du kan antingen välja att ta backup på allt som finns under alla domäner eller om du vill ta en backup på en specifik domän. Du väljer även vad du vill ta en backup på i listan.

Backup

Sedan klickar du på Create Backup

Det kan ta en liten stund innan backupen är klar, det beror helt och hållet på hur stor din backup är.