Hur du återställer från en backup

För att kunna ta en egen backup behöver du loggar in i Direct Admin. Här är en guide på hur du loggar in: https://help.inleed.se/directadmin/logga-in-pa-directadmin

Klicka in dig på Advanced Features -> Create/Restore Backups

Backup

Välj sedan vilken backup du vill återställa ifrån.

Backup

Sedan väljer du vad du vill återställa. Vill du återställa hela kontot låter du allting vara ikryssat. Vill du återställa bara vissa delar av ditt konto så kryssar du ur allt annat förutom det du vill ska återställas.

Backup

Tryck sedan på Restore. Det kan ta en liten stund beroende på hur stor din backup är.