Hur du flyttar filer i File Manager

Logga in på Direct Admin. Här är en guide på hur du loggar in: https://help.inleed.se/directadmin/logga-in-pa-directadmin

Klicka sedan på System Info & Files -> File Manager

File Manager

1. Markera de filer du vill flytta
  2. Klicka på de tre punkterna uppe i mitten
  3. Tryck på Copy/move to...

File Manager

Här väljer du vart dina filer ska flyttas eller kopieras.

1. Klickar du på länken går du tillbaka ett steg i mapparna och på så vis navigerar du dig fram dit du vill flytta filerna
  2. Väljer du Copy kommer det skapas en kopia på de valda filerna på den nya destinationen
  3. Väljer du Move Flyttas filerna i sin helhet till den nya destinationen

File Manager