Hur du byter lösenord till DirectAdmin

Om du av någon anledning behöver byta lösenordet till DirectAdmin kan du antingen göra det via vår Kundzon eller inne på DirectAdmin. Om du inte längre kommer ihåg lösenordet till DirectAdmin behöver du göra det via Kundzonen. Se hur nedan:

Via Kundzonen#

I listan över dina tjänster bör du se ditt webbhotellskonto. Tryck där på knappen Hantera till webbhotellskontot.

Hantera webbhotell

Välj sedan fliken DirectAdmin. Här kan du då fylla i det nya lösenordet du önskar, utan att behöva fylla i det gamla lösenordet. När du väl har fyllt i ett önskat lösenord trycker du på Spara ändringar.

Byta lösenord till DirectAdmin

Via DirectAdmin#

För att byta via DirectAdmin behöver du först och främst vara inloggad där först. Därefter navigerar du till rätt sida genom att trycka på ditt användarnamn och därefter knappen Password i rutan som dyker upp.

Navigera till att byta lösenord

Här fyller du sedan i ditt nuvarande lösenord till DirectAdmin under Current DirectAdmin Password och det nya lösenordet under Enter new password.

Inputfält för nytt lösenord

Tryck till sist på knappen SUBMIT.